|
שטרודל - שיתוף מתכוני עוגות
|
|
קטגוריות מתכונים |
כאן תוכלו להנות ממגוון מחלקות מתכונים שנמצאים באתר. קדימה, לכו על זה! |
|
כתבות בנושאים קולינריים שונים |
|
|
לא הרבה השפיעו על עולם הקולינריה כמו בריה סאווארן. כמחווה לפועלו החליט גבן מפריז לקרוא לגבינה על שמו של סאווארן, ומאז נהנה העולם מגבינה נימוחה ופרחונית
|
|
|
|
השף רפי כהן משקשק את המטבח ומכין שקשוקות שכמותן לא ראיתם בחיים - עם תפו"א ובוטרדו, עם מרגז וקימל, עם ירקות שרופים באש - וזו רק ההתחלה. אל דאגה, יש גם מתכון לשקשוקה עגבניות קלאסית למי שפוחדים להתנסות
|
|
|
לארכיון |
|
שימון נכון ושימוש בנייר אפיה |
אין דבר יותר מעצבן מעוגה שלא יוצאת בצורה טובה מהתבנית.
רוב הסיכויים ששימון התבנית אינו נכון ולא משהו אחר שקשור בתבנית עצמה.
כאן תוכלו ללמוד כיצד לשמן תבנית, וכיצד להתאים נייר אפיה לתבניות עגולות בצורה הנכונה. כולל הסברים ותמונות |
למאמר המלא |
|
|
בעיה | פתרון |
שאריות חלמונים | אם אין לכם שימוש מיידי בחלמונים שנשארו, אפשר לנצלם בהזדמנות אחרת. מה עושים? פשוט וקל: הניחו את החלמונים בשקית ניילון קטנה ונקייה, כזאת של סנדוויצ´ים, פזרו עליהם כפית סוכר והכניסו למקפיא. כשתזדקקו להם, הוציאו מהפריזר והפשירו על השיש. מפשיר בצ´יק.
|
לרשימת הטיפים המלאה |
0% מתוך 0 אנשים מצאו שטיפ זה לא שימושי
האם הטיפ הזה שימושי? |
כן | לא |
|
|
|
|