|
שטרודל - שיתוף מתכוני עוגות
|
|
קטגוריות מתכונים |
כאן תוכלו להנות ממגוון מחלקות מתכונים שנמצאים באתר. קדימה, לכו על זה! |
|
כתבות בנושאים קולינריים שונים |
|
 |
לא הרבה השפיעו על עולם הקולינריה כמו בריה סאווארן. כמחווה לפועלו החליט גבן מפריז לקרוא לגבינה על שמו של סאווארן, ומאז נהנה העולם מגבינה נימוחה ופרחונית
|
|
|
 |
השף רפי כהן משקשק את המטבח ומכין שקשוקות שכמותן לא ראיתם בחיים - עם תפו"א ובוטרדו, עם מרגז וקימל, עם ירקות שרופים באש - וזו רק ההתחלה. אל דאגה, יש גם מתכון לשקשוקה עגבניות קלאסית למי שפוחדים להתנסות
|
|
|
לארכיון |
|
אפיה ברינג.. כיצד? |
 שיטת ה"רינג" (טבעת באנגלית) היא שיטה בה ניתן "לרפד" טבעת ממתכת
(שקונים בחנות למוצרי אפיה) ואופים בה.
אפיה ברינג ונייר אפייה גורמת לפיזור טוב יותר של החום בזמן האפייה,
איחסון הרינג הוא קל מאוד בגלל גודלו וצורת הניקוי שלו קלה מאוד.
אנו מודים לגלית ברגר (עוגארט) אשר שלחה לנו את המצגת. |
למאמר המלא |
|
|
בעיה | פתרון |
שאריות חלמונים | אם אין לכם שימוש מיידי בחלמונים שנשארו, אפשר לנצלם בהזדמנות אחרת. מה עושים? פשוט וקל: הניחו את החלמונים בשקית ניילון קטנה ונקייה, כזאת של סנדוויצ´ים, פזרו עליהם כפית סוכר והכניסו למקפיא. כשתזדקקו להם, הוציאו מהפריזר והפשירו על השיש. מפשיר בצ´יק.
|
לרשימת הטיפים המלאה |
0% מתוך 0 אנשים מצאו שטיפ זה לא שימושי
האם הטיפ הזה שימושי? |
כן | לא |
|
|
|
|