|
שטרודל - שיתוף מתכוני עוגות
|
|
קטגוריות מתכונים |
כאן תוכלו להנות ממגוון מחלקות מתכונים שנמצאים באתר. קדימה, לכו על זה! |
|
כתבות בנושאים קולינריים שונים |
|
|
לא הרבה השפיעו על עולם הקולינריה כמו בריה סאווארן. כמחווה לפועלו החליט גבן מפריז לקרוא לגבינה על שמו של סאווארן, ומאז נהנה העולם מגבינה נימוחה ופרחונית
|
|
|
|
השף רפי כהן משקשק את המטבח ומכין שקשוקות שכמותן לא ראיתם בחיים - עם תפו"א ובוטרדו, עם מרגז וקימל, עם ירקות שרופים באש - וזו רק ההתחלה. אל דאגה, יש גם מתכון לשקשוקה עגבניות קלאסית למי שפוחדים להתנסות
|
|
|
לארכיון |
|
בצק עלים |
איך מכינים לבד, איפה קונים, באיזו טמפרטורה אופים ולמה חשוב לשמור על סביבת עבודה קרירה. בשיעור ה-14 של האקדמיה לבישול תלמדו הכל על הבצק שמייצר הכי הרבה פירורים |
למאמר המלא |
|
|
בעיה | פתרון |
עוגה יבשה. | אפית יתר
הקצפת יתר של חלבוני הביצה
התבנית גדולה מדי
טמפרטורה התנור נמוכה מדי, והעוגה התייבשה מפאת זמן האפייה
קררו את העוגה במקום ללא רוח, רוח תייבש את העוגה מהר יותר
יותר מדי קמח
מעט מידי נוזלים בעיסה
מעט מדי סוכר, בדקו את המתכון ואם לא שכחתם להוסיף את הכמות הנכונה. |
לרשימת הטיפים המלאה |
0% מתוך 0 אנשים מצאו שטיפ זה לא שימושי
האם הטיפ הזה שימושי? |
כן | לא |
|
|
|
|