|
1/4 1 חבילות ביסקוויטים פתי-בר 2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל 2 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% 1 שוקולד חלב מריר 3 כוסות חלב 2 כפות אבקת סוכר 1 כפית תמצית וניל
תבנית אפייה מלבנית (אפשר חד פעמית) בגודל 30X23 ס"מ
|
| 1. מקציפים בקערה מיכל אחד של השמנת עם 2 כוסות חלב, האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר ומקציפים לקצף אחיד וקשה. 2. יוצקים את החלב ותמצית הווניל לצלחת שטוחה. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית. 3. מורחים מחצית מכמות הקצפת על הביסקוויטים בשכבה אחידה. 4. טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומניחים על הקצפת. מורחים שוב את הקצפת הנותרת וסוגרים שוב בשכבת ביסקוויטים. 5. ממיסים בסיר קטן על אש קטנה את השוקולד ומורידים מהאש. מוסיפים מיכל שמנת, מערבבים היטב ומצננים מעט. 6. יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים העליונה ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר, חותכים למלבנים ומגישים. |