הודעה מקורית: | נושא: היי ריקי  ראשית, ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני מהשימוש באתר 
שנית, היה יותר עוזר לשמוע באיזה מתכון מדובר... ברוב המתכונים של עוגות השיש מראה ה"שיש" הנאה נוצר מערבוב של אבקת קקאו ואבקת קפה. לאחר מכן זורים על העוגה את רוב תערובת העוגה, עליה את תערובת אבקת הקפה והקקאו ועל זה את שאר התערובת ומקפיאים. המשטח הכהה שנמצא בתוך התווך יוצר אפקט "שיש" מפתיע, וטעם משגע... ~ ישנה עוד דרך, שבה ישנן תערובות שמחלקים לשניים. מחצית אחת מערבבים עם שוקולד מומס לקבלת תערובת חלקה. את התערובת השנייה מערבבים עם תמצית הוניל. לקבלת אפקט שיש יוצקים לתבנית את שתי התערובות לסירוגין, כך שיתערבבו זו בזו. חורשים בתוך הבצק עם סכין 3 סיבובים לאורך הכיכר. ~ חשוב להדגיש: שזה מאוד תלוי במתכון שבו השתמשת ובשלבים שעשית. |