עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    צהריים טובים אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הוספת תגובה

הודעה מקורית:נושא: לחמניות חלולות
אני לא מבין הרבה באפייי, אבל, התברר לנו (בעיקר לזוגתי) שיש השפעה של הגובה על האפיה והתפיחה. השאלה אם הגובה שהייתה בו שונה "מגובה פני הים" גרנו בארה"ב בגובה של 3500 רגל ובהתחלה אישתי האשימה את השמרים, הקמח (ואותי) בקושי שלה בהתפחת העוגות, "צורת העוגה" ואז התברר לה מחברים אמריקאים, שהכמויות לגובה שהיינו, מים, קמח ושאר המרכיבים צריכים להיות שונים. ואז "בה גואל לישראל"
 
*שם: - הירשם! או התחבר
*קוד This Is CAPTCHA Image - העתק את הקוד לתיבה שלמטה
מייל:
מסר מיידי:
*נושא: - הוסף אמוטיקונים לנושא
גוף ההודעה:
:-) :-( :-} :} :,)
:-X :*) :-o :good: :borg
:star :-@ :! :?| :-[
עיצוב טקסט: 
יש לסמן את הטקסט ואז ללחוץ על הלחצן המתאים כדי לעצב את הטקסט
הוספת קובץ:
לחץ להוספת קובץ - (שים לב: את הקובץ יש להעלות לאחר כתיבת ההודעה!) 
מילה מתוכן ההודעה: 
המילה: 
קישור לאתר: 
צרוף קישור: 
כותרת: 
קישור לאתר: 
הודע לי במייל על תגובה להודעה זו.
    

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים