עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    צהריים טובים אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: Lara   נשלחה ב15/05/2006, בשעה:20:05:59

נושא: עוד שאלה בקשר לעוגה...

גוף ההודעה:
בסעיף 1, כתבת ש1/3 מהעוגה אנחנו מכניסים לתנור לרבע שעה, מה אנחנו עושים ה2/3 הנותרים? לא כתוב.
כי אח"כ בסעיף 3 מוזכר שצריך לשפוך את המלית על הבצק שאפינו ואז לפורר פירורים של הבצק האפוי ואת הזכרת שצריך רק לאפות חלק אחד.

קיצר, לא הבנתי ואשמח להסברים ופירוט רחב יותר.


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

עוגת גבינה עם פרורים 15/05/2006 : 20:05:59ליגל
   עוד שאלה בקשר לעוגה...15/05/2006 : 20:05:59Lara   
      ללרה - מה עושים עם הבצק15/05/2006 : 21:15:46galitgrinberg 
         היי גלי...16/05/2006 : 01:31:23lini 
            תודה אבל גם במתכון זה מה שרשמתי..16/05/2006 : 08:24:13galitgrinberg 
               לא רשום שצריך לאפות את 16/05/2006 : 13:18:02Lara 
   כן מס' 26, הפעם הכנתי בעגולה חד פעמית15/05/2006 : 21:13:16galitgrinberg 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים