עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    לילה טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: גלה   מסר מיידי: : תגובה מהמקור נשלחה ב15/02/2006, בשעה:12:02:55

נושא: עוגת שמרים

גוף ההודעה:
היי, אני שמחה שהכנת את העוגה וזה שהכנת אותה פעמיים מוכיח שהיא טעימה!! ואני שמחה.
בקשר לתפיחה(אם משתמשים בשמרים יבשים, זה באמת לא תופח הרבה כמו שמרים טריים) במיוחד לא בימים קרים כאלו אני ממליצה לך לכסות את הקערה בניילון ולהנחי ליד המזגן שמופעל על חום או להכניס לתוך התנור(כשהוא כבוי כמובן, עטוף אפילו במגבות על הניילון כדי לחמם אותו)כי רק בטמפ' חמימה השמרים תופחים.
או לחלופין להחליף את השמרים היבשים בקוביה וחצי של שמרים טריים מעורבבים בחצי כוס מיים פושרים וכף סוכר(לערבב עד שאין גושים) ואז לשפוך לתוך קערת הקמח ולהמתין 15 דק' ותראי שהכל תוסס ואז אפשר לערבב במיקסר את כל חומרי הבצק במיקסר ולתת לבצק לתפוח פעם או פעמיים(שוב, במקום חמים) בהצלחה ותעדכני אותי ביי גלה


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

עוגת שמרים06/02/2006 : 12:02:55shahar40
   קישור למתכון06/02/2006 : 11:50:37shahar40 
   עוגת שמרים15/02/2006 : 12:02:55גלה   

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים