הודעה מאת: גלה |
מסר מיידי: : תגובה מהמקור |
נשלחה ב15/02/2006, בשעה:12:02:55 |
נושא: עוגת שמרים |
גוף ההודעה:
היי, אני שמחה שהכנת את העוגה וזה שהכנת אותה פעמיים מוכיח שהיא טעימה!! ואני שמחה. בקשר לתפיחה(אם משתמשים בשמרים יבשים, זה באמת לא תופח הרבה כמו שמרים טריים) במיוחד לא בימים קרים כאלו אני ממליצה לך לכסות את הקערה בניילון ולהנחי ליד המזגן שמופעל על חום או להכניס לתוך התנור(כשהוא כבוי כמובן, עטוף אפילו במגבות על הניילון כדי לחמם אותו)כי רק בטמפ' חמימה השמרים תופחים. או לחלופין להחליף את השמרים היבשים בקוביה וחצי של שמרים טריים מעורבבים בחצי כוס מיים פושרים וכף סוכר(לערבב עד שאין גושים) ואז לשפוך לתוך קערת הקמח ולהמתין 15 דק' ותראי שהכל תוסס ואז אפשר לערבב במיקסר את כל חומרי הבצק במיקסר ולתת לבצק לתפוח פעם או פעמיים(שוב, במקום חמים) בהצלחה ותעדכני אותי ביי גלה
|
|