עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    לילה טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: galitgrinberg   נשלחה ב29/01/2006, בשעה:17:46:04

נושא: ג'לטין

גוף ההודעה:
רציתי לדעת אחת ולתמיד איך ממיסים ג'לטין (שקית ג'לטין 14 גר') בצורה הכי טובה שכל הג'לטין ימס ושלא ישארו בכלל גושים. במיים רותחים? במיים קרים? אנא ענו לי תודה רבה וערב טוב.



גלה


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

ג'לטין29/01/2006 : 17:46:04galitgrinberg    
   בעקרון, כל מתכון וה-"שיטה" שלו.29/01/2006 : 23:17:23מנהל האתר 
      תשובה לשאלה31/01/2006 : 11:22:25galitgrinberg 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים