עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    ערב טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: leah   נשלחה ב18/11/2005, בשעה:18:01:17

נושא: ל- sattla

גוף ההודעה:
הכנתי בהמלצתך את עוגת פודינג שוקולד
מ"ס 444 ומשהו השתבש לי,
החלק המיימי לא שקע דרך העוגה ,ונוצר שכבת בצק די קשה ועליה מעין שכבת קרם שוקולד, משהו לא ברור במראה ובטעם....
אפית 45 דקות כמו כפי שרשום במתכון,
מה לא עשיתי בסדר??


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

ל- sattla18/11/2005 : 18:01:17leah    
   היי לאה,18/11/2005 : 18:14:36sattla 
      ובכן,לא הקפאתי את העוגה18/11/2005 : 20:44:21leah 
          מוזר...19/11/2005 : 15:22:00sattla 
            חן חן ותודה...19/11/2005 : 17:18:31leah 
               אין בעד מה,19/11/2005 : 17:37:57sattla 
   נ.ב.18/11/2005 : 18:25:56sattla 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים