|
200 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם שוקולד לבן מומס
מעט שמן רגיל (קנולה)
כדורי גלידה
סירופ שוקולד
מנג´טים מסיליקון
[עפ"י המתכון של קארין גורן מסודות מתקוים]
|
| ממיסים על הגז או במיקרו שוקולד מריר ושוקולד לבן.
מוציאים מנג´ט ולוקחים את השוקולדים.
מזלפים קשקוש של שוקולד לבן בצדדים, ועליו שופכים[לא הרבה] שוקולד מריר,
ומעבירים את זה על כול הדפנות[שלא יהיה באמצע, אך ורק בדפנות!]
מקפיאים 10 דקות במקפיא[רצוי קצת יותר] , ומוצאים ומקלפים לאט לאט ובעדינות את המנג´ט מסיליקון.
לוקחים כדור שוקולד מגלידה מוכנה ושמים מעל סירופ שוקולד או מייפל כרצונכם. |