|
שטרודל - שיתוף מתכוני עוגות
|
|
קטגוריות מתכונים |
כאן תוכלו להנות ממגוון מחלקות מתכונים שנמצאים באתר. קדימה, לכו על זה! |
|
כתבות בנושאים קולינריים שונים |
|
 |
לא הרבה השפיעו על עולם הקולינריה כמו בריה סאווארן. כמחווה לפועלו החליט גבן מפריז לקרוא לגבינה על שמו של סאווארן, ומאז נהנה העולם מגבינה נימוחה ופרחונית
|
|
|
 |
השף רפי כהן משקשק את המטבח ומכין שקשוקות שכמותן לא ראיתם בחיים - עם תפו"א ובוטרדו, עם מרגז וקימל, עם ירקות שרופים באש - וזו רק ההתחלה. אל דאגה, יש גם מתכון לשקשוקה עגבניות קלאסית למי שפוחדים להתנסות
|
|
|
לארכיון |
|
קישוטי שוקולד |
 למדנו פעם אחת על קישוטי שוקולד,
ועכשיו תלמדו איך עושים קישוטי שוקולד
למאפינס, עוגות קטנות וגלידה, וכמובן, צעד צעד עם תמונות... |
למאמר המלא |
|
|
בעיה | פתרון |
הכנת בצק שק"מ | חומרים ל-4 מנות: 1 גביע שמנת חמוצה 1 חבילת מרגרינה 1 חבילה קמח תופח מאילו אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד, לשים היטב ומניחים במקרר לשעה. עכשיו אפשר, כאמור - להכין ממנו כמעט כל דבר. 2. אפשר בהחלט להחליף את המרגרינה בחמאה, או במרגרינה בטעם חמאה. אם בחרתם בחמאה - השאירו את הבצק עוד ½ שעה לפחות במקרר לפני שאתם מתחילם לעבוד איתו. - אפשר להחליף את השמנת בשמנת-קלה, יוגורט, לבן או קרם-פרש. - אם אתם עובדים רק עם מחצית מכמות הבצק - השאירו את השאר במקרר. הבצק הזה אוהב קור. מאותה סיבה מומלץ לא ללוש ולהתעסק איתו יותר מדי. |
לרשימת הטיפים המלאה |
100% מתוך 3 אנשים מצאו שטיפ זה שימושי
האם הטיפ הזה שימושי? |
כן | לא |
|
|
|
|