סלסילות שוקולד ווניל - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  12 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
200 גרם שוקולד מריר מומס

50 גרם שוקולד לבן מומס

מעט שמן רגיל (קנולה)

כדורי גלידה

סירופ שוקולד

מנג´טים מסיליקון

[עפ"י המתכון של קארין גורן מסודות מתקוים] 
ממיסים על הגז או במיקרו שוקולד מריר ושוקולד לבן.
מוציאים מנג´ט ולוקחים את השוקולדים.
מזלפים קשקוש של שוקולד לבן בצדדים, ועליו שופכים[לא הרבה] שוקולד מריר,
ומעבירים את זה על כול הדפנות[שלא יהיה באמצע, אך ורק בדפנות!]
מקפיאים 10 דקות במקפיא[רצוי קצת יותר] , ומוצאים ומקלפים לאט לאט ובעדינות את המנג´ט מסיליקון.
לוקחים כדור שוקולד מגלידה מוכנה ושמים מעל סירופ שוקולד או מייפל כרצונכם. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י adipo112 בתאריך 11/07/2008 20:25:19.


כניסה לאתר המתכונים