סלסילות שוקולד ווניל - | |||
---|---|---|---|
כמות: 10 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 12 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
200 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם שוקולד לבן מומס מעט שמן רגיל (קנולה) כדורי גלידה סירופ שוקולד מנג´טים מסיליקון [עפ"י המתכון של קארין גורן מסודות מתקוים] |
ממיסים על הגז או במיקרו שוקולד מריר ושוקולד לבן.
מוציאים מנג´ט ולוקחים את השוקולדים. מזלפים קשקוש של שוקולד לבן בצדדים, ועליו שופכים[לא הרבה] שוקולד מריר, ומעבירים את זה על כול הדפנות[שלא יהיה באמצע, אך ורק בדפנות!] מקפיאים 10 דקות במקפיא[רצוי קצת יותר] , ומוצאים ומקלפים לאט לאט ובעדינות את המנג´ט מסיליקון. לוקחים כדור שוקולד מגלידה מוכנה ושמים מעל סירופ שוקולד או מייפל כרצונכם. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י adipo112 בתאריך 11/07/2008 20:25:19. |