עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    לילה טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: גלה   נשלחה ב15/02/2006, בשעה:12:05:37

נושא: חלות

גוף ההודעה:
תלוי במתכון, בד"כ כמות הפעמים שמתפיחים עוזרת לבצק להיות יותר אורירי ותפוח, אבל צריך אולי לבדוק באיזה כמות של שמרים את משתמשת, (אולי יותר מידי) ואין זמן מדויק על השעון צריך לראות שהבצק מכפיל את נפחו ותופח.


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

שלום לכולם , חדשה כאן ויש לי שאלה06/02/2006 : 12:05:37דניאלה
   חלות15/02/2006 : 12:05:37גלה   

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים