עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    בוקר טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: דניאלה   נשלחה ב06/02/2006, בשעה:16:37:27

נושא: שלום לכולם , חדשה כאן ויש לי שאלה

גוף ההודעה:
כמה זמן צריך התפחה ללחם?
בעלי טוען שלחלות שלי יש טעם של שמרים , כאלו כבדות.
למה?


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

שלום לכולם , חדשה כאן ויש לי שאלה06/02/2006 : 16:37:27דניאלה    
   חלות15/02/2006 : 12:05:37גלה 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים