עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    לילה טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הוספת תגובה

הודעה מקורית:נושא: היי ריקי
ראשית, ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני מהשימוש באתר

שנית, היה יותר עוזר לשמוע באיזה מתכון מדובר...
ברוב המתכונים של עוגות השיש מראה ה"שיש" הנאה נוצר מערבוב של אבקת קקאו ואבקת קפה.
לאחר מכן זורים על העוגה את רוב תערובת העוגה, עליה את תערובת אבקת הקפה והקקאו ועל זה את שאר התערובת ומקפיאים.
המשטח הכהה שנמצא בתוך התווך יוצר אפקט "שיש" מפתיע, וטעם משגע...
~
ישנה עוד דרך, שבה ישנן תערובות שמחלקים לשניים. מחצית אחת מערבבים עם שוקולד מומס לקבלת תערובת חלקה.
את התערובת השנייה מערבבים עם תמצית הוניל.
לקבלת אפקט שיש יוצקים לתבנית את שתי התערובות לסירוגין, כך שיתערבבו זו בזו.
חורשים בתוך הבצק עם סכין 3 סיבובים לאורך הכיכר.
~
חשוב להדגיש:
שזה מאוד תלוי במתכון שבו השתמשת ובשלבים שעשית.
 
*שם: - הירשם! או התחבר
*קוד This Is CAPTCHA Image - העתק את הקוד לתיבה שלמטה
מייל:
מסר מיידי:
*נושא: - הוסף אמוטיקונים לנושא
גוף ההודעה:
:-) :-( :-} :} :,)
:-X :*) :-o :good: :borg
:star :-@ :! :?| :-[
עיצוב טקסט: 
יש לסמן את הטקסט ואז ללחוץ על הלחצן המתאים כדי לעצב את הטקסט
הוספת קובץ:
לחץ להוספת קובץ - (שים לב: את הקובץ יש להעלות לאחר כתיבת ההודעה!) 
מילה מתוכן ההודעה: 
המילה: 
קישור לאתר: 
צרוף קישור: 
כותרת: 
קישור לאתר: 
הודע לי במייל על תגובה להודעה זו.
    

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים