עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    צהריים טובים אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: מנהל האתר   נשלחה ב26/01/2006, בשעה:21:15:24

נושא: היי גולני, ראשית מצטער על עיכוב התשובה...

גוף ההודעה:
שנית, התשובה:

המצרכים:
1 ליטר חלב 1% - 1000 מל'
5 חלמוני ביצה מס. 2 - 70 גרם
3/4 כוס סוכר - 150 גרם
7 כפות קמח - 65 גרם
2 סוכר וניל - 20 גרם
1 כף חמאה - 15 גרם (האמת היא שאפשר אפילו 2 כפות חמאה ראו פירוט ערכים בהמשך...)
5 חלבוני ביצה מס. 2 (אם רוצים) - 135 גרם

אופן ההכנה:
+ לערבב בסיר 5 חלמונים + ליטר חלב + סוכר.
+ לשפוך כוס מתערבת החלב לכלי נפרד, ולהוסיף לכוס 7 כפות קמח (מתקבלת מעין דיסת קמח).
+ כשתערובת החלב חלב רותחת תחת השגחה שלא תיחרך או תשרף (בכף עץ).
+ לשפוך לסיר את תערובת דייסת הקמח תוך המשך לערבב שלא ייווצרו גושים.
+ כשרותח והתערובת הסמיכה להוריד מהאש.
+ להוסיף את החמאה לצנן, ולשטח על ...



חדש! חתימות בפורום..


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

קרם?22/01/2006 : 21:15:24golani
   היי גולני, ראשית מצטער על עיכוב התשובה...26/01/2006 : 21:15:24מנהל האתר   
   קרמשניט מקורי28/07/2008 : 08:11:23ויוי 
      שלום וברוכה הבאה! זוג מתכונים..28/07/2008 : 20:52:00מנהל האתר 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים