|
שטרודל - שיתוף מתכוני עוגות
|
|
קטגוריות מתכונים |
כאן תוכלו להנות ממגוון מחלקות מתכונים שנמצאים באתר. קדימה, לכו על זה! |
|
כתבות בנושאים קולינריים שונים |
|
|
לא הרבה השפיעו על עולם הקולינריה כמו בריה סאווארן. כמחווה לפועלו החליט גבן מפריז לקרוא לגבינה על שמו של סאווארן, ומאז נהנה העולם מגבינה נימוחה ופרחונית
|
|
|
|
השף רפי כהן משקשק את המטבח ומכין שקשוקות שכמותן לא ראיתם בחיים - עם תפו"א ובוטרדו, עם מרגז וקימל, עם ירקות שרופים באש - וזו רק ההתחלה. אל דאגה, יש גם מתכון לשקשוקה עגבניות קלאסית למי שפוחדים להתנסות
|
|
|
לארכיון |
|
טיפים לטיפול בביצים |
על-פי משרד הבריאות: "ביצים מהוות מזון איכותי בעל ערך תזונתי ולהן מקום חשוב בתפריט היומי,
אך, כמו בכל מוצר אחר, כדי להבטיח ולמנוע זיהומים במזון יש לדאוג לכל שלבי הטיפול הנאותים בביצים".
ההנחיות כוללות את התחומים הבאים: רכישת ביצים, הובלת ביצים ואחסונן, טיפול בביצים, בישול ביצים
לאוכלוסיה ב"קבוצות סיכון", הגשה של ביצים ושימוש בביצים קפואות ובאבקת ביצים.
|
למאמר המלא |
|
|
בעיה | פתרון |
העוגה "רטובה" | העוגה זזה ממקומה לפני שהיא התקררה ו"נרגעה" אפיה לא נכונה (חום נמוך או זמן קצר), העוגה קוררה בתבנית עצמה אין איזון בין החומרים הנוזליים למוצקים, יותר מדי סוכר או מרגרינה יכולים ליצור מצב כזה. |
לרשימת הטיפים המלאה |
83.33% מתוך 6 אנשים מצאו שטיפ זה לא שימושי
האם הטיפ הזה שימושי? |
כן | לא |
|
|
|
|