עוגת תבלינים - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
---|---|---|---|
כמות: 30 מנות. כשרות: כשר בשרי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 5 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 חבילה קטנה של קחמ תופח
1 כוס סוכר 1 בוס חלב 4 ביצים 3/4 חבילה מרגרינה רכה 2 כפיות זנגוויל טחון 2כפיות קינמון טחון 2 כפיות פלפל אנגלי טחון 1כפית ציפורן טחון 1 כפית הל טחון |
מחממים תנור מראש
1. מערבבים את המרגרינה, הסוכר והביצים עד שתתקבל תערובת רכה. 2. מוסיפים את כל התבלנים ואת הקמח והחלב. 3. משמנים תבנית . שופכים את התערובת לתוכה ואופים בחום של 190 מעלות במשך כשעה או עד שקיסם המוכנס פנימה ייצא נקי |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י בונקר בתאריך 12/07/2010 10:41:28. |