סלט פסטה עם נקניקיות בטטות וגזר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  8  מנות.        כשרות:  כשר בשרי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 חב` פסטה איזה שרוצים מבושלים לפי הוראות היצרן
1 חב` נקניקיות עוף - 400 גר`
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן זית לטיגון
6 גזרים בינוניים קלופים ומגוררים גס
3 בטטות גדולות חתוכות לטבעות אלכסוניות
4 כפות שמן זית לפסטה
מלח פלפל שחור
פפריקה מתוקה

 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

במחבת מטגנים את הבצלים עד להשחמה יפה, מוסיפים את הגזר המגורר אל הבצל ומאדים ביחד מספר דקות, עד שהבצל מתרכך. מוציאים מהמחבת את תערובת הבצל לקערה, ומטגנים בשמן זית את הבטטות, ומוסיפים אותן לתערובת הבצל והגזר. בינתיים מברישים בשמן זית את הנקניקיות מכל צדדיהן, מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מכל צדדיהן ומכניסים לאפיה בטוסטר אובן בחום של 200 מעלות ל-20 דקות. לאחר שהנקניקיות מוכנות חותכים לטבעות ומוסיפים אותן לתערובת הבצל. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב עם כל תערובת הבצל, הבטטות והנקניקיות. סלט שהוא ארוחה שלמה בפני עצמה.

הערה קטנה:
אתם כמובן יכולים להסתפק בחבילה אחת של פסטה.
אצלי פשוט טורפים פסטות...אז כך שמראש הכנתי כמות גדולה.


מתוך הבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1496713

בתאבון


 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י monday בתאריך 18/11/2009 21:32:37.


כניסה לאתר המתכונים