עוגת חול משולשת נפלאה בשני צבעים - | |||
---|---|---|---|
כמות: 12 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
עוגה קלאסית זו בגרמניה נקראת "עוגת חול" מורכבת מכמויות שוות של חמאה קמח סוכר וביצים היא לא יוצאת לחה אך נהדרת ליד כוס קפה ולקחת לפיקניק למשל.
עוגת חול משולשת בשחור לבן ציוד: תבנית משולשת או אינגליש קייק מרפדת בנייר אפייה משומן הרכיבים: 225 גרם חמאה מרוככת 225 סוכר חום בהיר (דמררה) 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר , טרופות קל 1 כפית תמצית וניל 225 גרם קמח תופח 75 גרם שוקולד מריר 1 כף א.קקאו 75 גרם שוקולד לבן תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
תהליך יצירת המשולשת :
מחממים תנור ל - 180 מעלות. מקציפים חמאה וסוכר עד לתערובת בהירה וקלילה מוסיפים את הביצים מעט בכל פעם ולאחר מכן את תמצית הוניל. מוסיפים קמח ומרפלים אותו פנימה . מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת . ממיסים את השוקולד המריר אפשר במיקרו 20 שניות לבדוק לערבב אם לא מומס מכניסים לעוד 0 שניות עד המסה. מוסיפים קקאו למחצית אחת של הבצק מוסיפים את השוקולד המומס מערבבים עד אחידות. ממיסים את השוקולד הלבן באותה דרך ומערבבים בעדינות למחצית השניה של הבצק. ממלאים את התבנית בשתי התערובות איך שרוצים עד לקבלת ערבוב שני הגוונים בצורה שרוצים. אופים בערך שעה ורבע , או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים ונהנים. ********טיפטיפון******** לקישוט מרחתי ריבת משמשים על פני העוגה ופיזרתי מעט שבבי קרמל. לתמונות נוספות http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=shonlysweets קרדיט - המתכון מהספר "שוקולד" של לינדה קוליסטר |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מהבלוג-קסמים מתוקים בתאריך 09/09/2009 19:19:15. |