אטריות אורז עם אפונה ברוטב צ´ילי מתוק - | |||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 7 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 חבילת איטריות אורז
1 אפונה קופסת שימורים 1 אפונה קופסת שימורים או גזר עם תירס 1 בקבוק רוטב צ´ילי מתוק |
1. מרתיחים מים בקומקום, משרים את איטריות האורז כ-5 דקות במים הרותחים (חשוב לקרוא קודם על האריזה שניתן להכין את המוצר ללא בישול), מסננים ומעבירים לכלי.
2. מסננים את האפונה ומוסיפים לכלי עם האיטריות. מערבבים. 3. יוצקים רוטב צ´ילי - במידה הרצויה (הרבה!) ואוכלים מהר, לפני שמתקרר. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י יוני אהרוני. בתאריך 06/10/2009 14:58:55. |