מאפה בשר טחון - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר בשרי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 7 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לבצק:
500 גרם קמח 250 גרם חמאה או מרגרינה 2 ביצים מים קרים מלח למילוי: 1 ק"ג בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות 2 פלפלים ירוקים חריפים, מנוקים וקצוצים 1 כוס פטרוזיליה קצוצה 4\3 כוס פיסטוקים סלסלת פטריות חצויות שליש כוס שמן זית מלח ופלפל 2 ביצים 2 פרוסות לחם מושרות וסחוטות תמונת המתכון: ![]() לחץ להגדלה |
- מערבבים במעבד מזון את חומרי הבצק. מחלקים לשניים ומשטחים מעט. עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט. מרפדים תבנית מרובעת במחצית הבצק.
- מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה. - ממלאים את התבנית עם המילוי, מכסים ביריעת הבצק הנותרת ומהדקים היטב. - עושים חורים בבצק לאיוורור, מקשטים, מורחים בחלמון טרוף ואופים בחום של 180 מעלות 50 דקות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י יוני אהרוני. בתאריך 06/09/2009 17:32:05. |