פשטידת בטטה וגבינות - | |||
---|---|---|---|
כמות: 8 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 50 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
4 כפות שמן זית
2 בטטות גדולות - קלופות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות 1 יח´ כרישה - חתוכה לטבעות דקות 1 יח´ בצל גדול - מקולף, שטוף וקצוץ 2 יח´ דלעת ערמונים - מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה) 1 יח´ גמבה - חתוך לקוביות קטנות קופסא קוטג´ טרה 1 יח´ שמנת חמוצה של טרה (200 גר´) 50 גר´ חמאת טרה - רכה בטמפרטורת החדר 3 ביצים 5 כפות קמח תופח מלח טימין טרי |
- מקפיצים במחבט את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוספים למחבט את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות. - מערבבים היטב את שאר החומרים ב קערה. - מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, למשך כ- 45 דקות - תבנית בקוטר 24 ס"מ או תבנית אלומיניום עמוקה בגודל בינוני !המלצה להגשה! להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט טרה וגרידת לימון - ניתן להוסיף לפשטידה גבינה צהובה מגורדת של טרה - לאוהבי השום - ניתן להוסיף למחבט כ-6 שיניים שלמות |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י יוני אהרוני בתאריך 06/08/2009 20:59:50. |