פשטידת בטטה וגבינות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  8  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  50 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 כפות שמן זית
2 בטטות גדולות - קלופות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 יח´ כרישה - חתוכה לטבעות דקות
1 יח´ בצל גדול - מקולף, שטוף וקצוץ
2 יח´ דלעת ערמונים - מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)
1 יח´ גמבה - חתוך לקוביות קטנות
קופסא קוטג´ טרה
1 יח´ שמנת חמוצה של טרה (200 גר´)
50 גר´ חמאת טרה - רכה בטמפרטורת החדר
3 ביצים
5 כפות קמח תופח
מלח
טימין טרי
 
- מקפיצים במחבט את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוספים למחבט את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות.
- מערבבים היטב את שאר החומרים ב קערה.
- מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, למשך כ- 45 דקות

- תבנית בקוטר 24 ס"מ או תבנית אלומיניום עמוקה בגודל בינוני

!המלצה להגשה!

להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט טרה וגרידת לימון
- ניתן להוסיף לפשטידה גבינה צהובה מגורדת של טרה
- לאוהבי השום - ניתן להוסיף למחבט כ-6 שיניים שלמות 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י יוני אהרוני בתאריך 06/08/2009 20:59:50.


כניסה לאתר המתכונים