דאבו - | |||
---|---|---|---|
כמות: 10 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
- כף שמרים
-כף מלח -קילו קמח -מוספים מים עד שהקמח יהיה סמיך.(גמיש) |
1.מכניסים לקערה את המיצרכים הנ"ל
2.מערבבים את כל המיצרכים עד שנעשה בצק גמיש. 3.נותנים לבצק לתפוך בערך שעה,שעה וחצי. לאחר שהבצק תפך יוצקים אותו לתבנית בגודל המתאים. ומכניסים לתנור על 200 מעלות ומחכים שעה. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י יעל אנגדיה בתאריך 28/05/2009 09:59:52. |