עוגת גבינה עם פירורי פתי בר - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
200 גרם פתי בר
100 גרם חמאה 500 גרם גבינה לבנה 2 אינסטנט פודינג וניל 1 שקיט ג´לטין 1 שמנת מתוקה להקצפה 1 כוס חלב ¾ כוס סוכר תבנית 26 |
1. ממיסים את החמאה. מרסקים את הפתי בר לפירורים ומוסיפים.
משאירים בצד פירורים לקישוט. 2. ממיסים את הג´לטין עם כוס מים רותחים ומקררים. 3. במעבד מזון מקציפים את שאר המרכיבים ומוסיפים את הג´לטין. 4. בתבנית מרפדים בעיסת הפתי בר ומוסיפים את הבלילה. 5. מפזרים מעל פירורי פתי בר ומקררים 4 שעות |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 28/11/2008 23:18:06. |