כדורי שוקולד עם פתי בר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  15  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
250 גרם פתי בר
100 גרם אגוזים
200 גרם שוקולד חלב
½ כוס שמנת לקצפת

לקישוט
קוקוס \ סוכריות צבעוניות \ סוכריות שוקולד 
1. במעבד מזון עם להב מתכת קוצצים את הפתי בר עם האגוזים לקבלת תערובת פירורים. מעבירים את הפירורים לקערה, שומרים כ-¼ כוס פירורים לקישוט.

2. במיקרוגל או מעל להבה נמוכה ממיסים את השוקולד עם השמנת לקבלת רוטב שוקולד חלק. יוצקים את השוקולד על הביסקוויטים ומערבבים.

3. בידיים נקיות ומעט רטובות מגלגלים כדורים מתערובת הביסקוויטים והשוקולד.
אם התערובת יבשה ומתפוררת - מוסיפיים כף או שתיים של חלב או מיץ.
אם התערובת רטובה מדי - מקררים כ-½ שעה במקרר.

4. אם רוצים, מגלגלים את הכדורים בקישוטים לפי הטעם.
קוקוס טחון, סוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד או פירורי ביסקוויטים.

בתאבון 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 28/11/2008 23:08:05.


כניסה לאתר המתכונים