אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר בשרי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
4 פרוסות אנטרקוט טריות 250 גרם ליחידה <br>4 כפות שמן זית <br>מלח <br>פלפל גרוס <br> <br>להכנת הרוטב <br>200 גרם קאמר אל דין <br>2 כוסות מים <br>כף גרגיר חילבה <br>קורנפלור מומס בחצי כוס מים |
מרתיחים את כוסות המים <br>מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה <br>מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שהמישמש נמס ומתרכך. <br>מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קורנפלור וקושרים את הרוטב <br>מטגנים את נתחי האנטרקוט בשמן הזית מתבלים לפי הטעם. <br>את הרוטב החם יוצקים מעל, ומגישים <br> <br>בתאבון! |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 29/06/2008 23:09:50. |