אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר בשרי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 פרוסות אנטרקוט טריות 250 גרם ליחידה
<br>4 כפות שמן זית
<br>מלח
<br>פלפל גרוס
<br>
<br>להכנת הרוטב
<br>200 גרם קאמר אל דין
<br>2 כוסות מים
<br>כף גרגיר חילבה
<br>קורנפלור מומס בחצי כוס מים  
מרתיחים את כוסות המים
<br>מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה
<br>מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שהמישמש נמס ומתרכך.
<br>מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קורנפלור וקושרים את הרוטב
<br>מטגנים את נתחי האנטרקוט בשמן הזית מתבלים לפי הטעם.
<br>את הרוטב החם יוצקים מעל, ומגישים
<br>
<br>בתאבון! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 29/06/2008 23:09:50.


כניסה לאתר המתכונים