אורז לבן - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 כפות שמן או חמאה
1 כוס אורז
½1 כוסות מים רותחים  
1. מחממים כף שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים קלות, עד שהוא הופך כמעט שקוף. מוסיפים את המים ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל ואת שארית השמן.

2. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה מאוד. מאדים 18 דקות, מכבים את האש ומשאירים בסיר מכוסה 5 דקות נוספות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 28/06/2008 10:51:14.


כניסה לאתר המתכונים