עוגת גבינה בציפוי פרי וגלי - | |||
---|---|---|---|
כמות: 10 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 9 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
תבנית אחד פעמית גדולה
4 חב פתיבר 2שמנת מתוקה 2פודינג הינטן וניל 2כוסות חלב 6 כפיות סוכר שלושת רבע כוס מים חמים אחד גלטין 2גלי באותו עטעם של הפרי 1קופסה שימורים של פרי 750 גרם גבינה לבנה ועוד קופסה אחת של 250 גרם |
שמנת פודינג חלב יחד עם סוכר להקצפה יציבה לסגור את המקסר הידני להוסיף את הגבינה לתערובת של השמנת לערבב היטב היטב לשים מים פושריעם הגלטין לבחוש שלא היה גושים ולשפוך לתערובת לפני זה לעשות כוס וחצי נס קפה קר ולתבול את הפתי בר לשים שני שכבות בתבנית ואחריזה לשפוך על הפתי בר לשים במקרר עם ניר כסף ללילה למוחורת לשים את הפרי ולשפוך את הגלי למלה להגיש קר לשולחן | ||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י kahals בתאריך 26/06/2008 11:05:05. |