מרק עוף עם תירס - | |||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 25 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
תרסיס שמן
1 בצל בינוני קצוץ דק 1 שן שום כתושה 150 גר´ חזה עוף קצוץ דק 3 כוסות מים 1 כף שרי יבש 2 כפיות רוטב סויה 2 כוסות גרגרי תירס |
מטגנים את הבצל והשום בתרסיס השמן. מוסיפים את יתרת
החומרים חוץ מהתירס, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מרסקים את התירס במעבד מזון מצויד בלהב פלדה, מוסיפים למרק ומבשלים 5 דקות נוספות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 13/06/2008 19:03:48. |