מרק קרם עגבניות - | |||
---|---|---|---|
כמות: 6 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 45 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
בצל אחד גדול חתוך לקוביות
6 עגבניות בינוניות בשלות חתוכות לקוביות גזר אחד בינוני חתוך לפרוסות 200 גרם של רסק עגבניות כפית שום כתוש 2 כפות גדושות של קמח 4 כפות אבקת מרק בטעם עוף עלים מ-2 גבעולי בזיליקום כף סוכר מיכל שמנת לבישול 15% (250 מ"ל) ¼ כוס שמן זית 6 כוסות מים מלח ופלפל לפי הטעם |
1. מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים את הבצל והגזר.
מזהיבים קלות ומוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והשום הכתוש. מבשלים כ-10 דקות תוך ערבוב מדי פעם. 2. מוסיפים רסק עגבניות, קמח ואפקת מרק ומערבבים. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. 3. מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות עד שהגזר רך. 4. מעבירים את המרק לבלנדר, טוחנים היטב ומחזירים לסיר. מוסיפים את השמנת והסוכר, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 13/06/2008 18:01:04. |