עוגת שוקולד ואגוזים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר לפסח.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
6 כפות סוכר
6 ביצים
6 כפות קמח מצה (או פירורי לחם)
6 כפות שמן
50 גרם קוקוס
150 גרם אגוזים קצוצים דק
150 גרם שוקולד קצוץ או שוקולד צ’יפס קטנים
100 גרם משמשים מיובשים קצוצים דק
אבקת סוכר לקישוט

תבנית בקוטר 24 ס”מ 
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.

2. מקציפים ביצים וסוכר כ-8 דקות לקצף בהיר, אוורירי ותפוח.

3. מערבבים קמח מצה עם שמן, קוקוס, אגוזים, שוקולד ומשמשים בקערה. מקפלים פנימה את הקצף בשלוש ארבע פעמים ויוצקים לתבנית.

4. אופים כ-35 דקות, עד שהעוגה עשויה וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים. מאבקים באבקת סוכר 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 18/04/2008.


כניסה לאתר המתכונים