כשר לפסח פולקה עם פטריות - | |||
---|---|---|---|
כמות: 12 מנות. כשרות: כשר לפסח. קושי: בינוני. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
24 פולקה לכל סועד שניים 2 כופסאות פטריות 3 בצל גדול 1 רסק עגבניות גדולה מי כופסה טיבול אבקת מרק עוף עוף גריל פלפל שחור שמן 8שניי שום גדולים בסוף הבישול אפשר לעוסיף תפוחי אדמה |
לשטוף את העוף להרטיח פעמיים לזרוק את המים המלוחלחים ולהוריד את העור מי הפולקה לחתוך את הבצל לתבעות לשים בסיר גדול לטגן עד לצהוב בהיר לחתוך את השום להוסיף אחרזה את הבשר לשים חצי כופסה של רסק עגבניות הפטריות לחסות עם מיים והתבלינים לתת לרטיחה להוריד לאש נמוכה לבשל עד שהפולקה מוכן לעוצי את העוף מי הרוטב להוסיף את אתפוח אדמה לבשל עד שזה רך להביר את זה לתבנית אחד פעמית לשים את העוף לפזר את התפוח עדמה ולשים בתנור למשך חצי שעה להגיש את זה חם לשולחן | ||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י kahals בתאריך 04/12/2008. |