סלט ביצים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  10 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
3 כפות מיונז
2 מלפפונים חמוצים בינוניים או קטנים
קופסת שימורי תירס
פטרוזיליה
2-3 ביצים מבושלות
1-2 קופסאות טונה
½ כפית מלח 
מבשלים את הביצים על הגז שיתקבלו לביצים קשות.
בנתיים מכניסים את הטונה לתוך קערה , פותחים את קופסת שימורי התירס ומכניסים יחד עם הטונה.
עם הביצים התבשלו ניתן לחתוך אותן קודם ל½ ולחתוך אותם דק.
(אם לא חיתכו אותם בשלב אחר זה לא נורא)
חיתכו את הפטרוזיליה דק דק והוסיפו לסלט.
חיתכו גם כן את המלפפונים החמוצים . (קודם לחצי ואז דק דק)
לאחר סיום המלאכה עירבבו הכול הוסיפו את המיונז והמלח
ובתאבון!

טיפ:
ניתן לבשל את הביצים חצי שעה ליפני שמכינים את הסלט 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י ketty3 בתאריך 04/11/2008.


כניסה לאתר המתכונים