סלט אבוקדו - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  15 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 אבודקו גדול ובשל
2 כפות מיץ מלימון טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
3 ביצים קשות
2 כפות גדושות עירית קצוצה דק 
לבחור אבוקדו בשל ואם הוא לא כל כך בשל להניח אותו למספר ימים ליד תפוחי עץ, הם יעשו כבר את העבודה שלהם...
למעך את האבוקדו במזלג ולהוסיף לימון, עירית קצוצה, ביצים קשות מעוכות במזלג או מרוסקות בפוצפיה ולערבב. לבדוק תיבול ולשפר אם צריך: להוסיף מלח, פלפל או לימון.
כמובן שניתן להגדיל את המנה לפי מספר הסועדים וגם להגיש במסיבות...
להגיש עם לחם קימל או שחור מאוד טרי וירקות חתוכים 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י שרה אנגל בתאריך 04/10/2008.


כניסה לאתר המתכונים