אוזני המן במבחר מילויים - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
---|---|---|---|
כמות: 20 מנות. כשרות: לא ידועה. קושי: בינוני. זמן הכנה: 120 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
100 גרם סוכר 200 גרם חמאה/מחמאה 200 גרם קמח 100 גרם קורנפלור 1 כפית אבקת אפייה 2 חלמונים 1 כפית תמצית וניל |
להכנת הבצק: מעבדים במעבד מזון - סוכר, חמאה/מחמאה ותמצית וניל. מוסיפים בהדרגה את החלמונים. לאחר קבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפייה. מהבצק יוצרים כדור אותו עוטפים בניילון נצמד ומניחים בקירור כשעתיים. לאחר-מכן, מרדדים הבצק על משטח מקומח בעובי של 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ (ניתן באמצעות כוס עם שוליים חדים) ומניחים במרכז כל עיגול את המילוי הרצוי (חלבה, אגוזים, שוקולד, דובדבנים ועוד). מרימים בעזרת האצבעות משלושה כיוונים ויוצרים צורת אוזן. מניחים על-גבי נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות למשך 25-20 דקות. מצננים ובוזקים אבקת סוכר. מתכונים למילוי אוזני המן: מילוי תמרים: מערבבים: כוס ממרח תמרים כוס אגוזים קצוצים 3 כפות ברנדי קורט קינמון קורט ציפורן מילוי אגוזים: מערבבים: כוס אגוזים טחונים כוס סוכר גרידה מתפוז אחד גרידה מלימון אחד 1/2 כפית קינמון 3 ביצים מילוי דובדבנים: צנצנת דובדבנים חמוצים בסירופ קל מסוננים מהנוזל. קוצצים אותם. מרתיחים את נוזל הדובדבנים עם כוס סוכר. בוללים 50 גרם קורנפלור עם 1/2 כוס מים. כשהנוזל רותח, מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים ומוסיפים מעט פירורי עוגה בהירה. מוסיפים 5 כפות שרי ברנדי. בוחשים עד לקבלת תערובת צמיגית |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 19/03/2008. |