אוזני המן - | |||
---|---|---|---|
כמות: 30 מנות. כשרות: לא ידועה. קושי: בינוני. זמן הכנה: 120 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
2 ביצים מס´ 2 ½ כוס מים פושרים ½ כוס חלב פושר 40 גרם חמאה מומסת כפית מלח 3 כפות סוכר 500 גרם קמח ½1 כפית שמרים יבשים אבקת סוכר מליות שונות שוקולד למריחה ממרח תמרים ואגוזי מלך פרג ממרח חלבה ופקאן מסוכר |
1. מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים עד לקבלת בצק אחיד וקצת דביק. מכסים במגבת ומתפיחים כ-20 דקות. 2. לשים שוב כשתי דקות. מחלקים את הבצק לשניים, ומרדדים כל חלק לעובי של 5 מ"מ. 3. קורצים בעזרת כוס או חותכים ממתכת עיגול בגודל 5-10 ס"מ. 4. מניחים בעזרת שתי כפיות מלית על כל עיגול וסוגרים למשולש. יש להקפיד על הידוק טוב. 5. מברישים בביצה טרופה. 6. מתפיחים שוב כ-20 דקות. 7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 19/03/2008. |