לחמניות גבינה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 30 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 40 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
חבילה קטנה קמח תופח (350גרם) 1 גביע גבינה לבנה 1 ביצה 200 גרם חמאה מומסת 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת 200 גרם גבינה צהובה מגוררת מעט שומשום לציפוי |
1 מערבבים את כל החומרים (מלבד השומשום) בקערה, עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים במקרר לחצי שעה של התגבשות והחלפת חווית. 2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס). 3. יוצרים מהבצק לחמניות (20-30), מפזרים למעלה שומשום ואופים כ-20 דקות, עד שהן מזהיבות. אופציה לגיוון: אפשר להכין לחמניות קטנטנות ולהטמין באמצע כל אחת מהן זית או קוביית גבינה נוספת (למשל מוצרלה מעושנת) |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י graanan בתאריך 20/12/2007. |