עוגת גבינה אפויה : ] - | |||
---|---|---|---|
כמות: 12 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לבסיס : עוגה קנויה מוכנה מלבנית ( איזו שאתם מעדיפים : שוקולד או שיש או בטעם לימון או תפוז ) למלית : ½ ק"ג גבינה לבנה 5% 2 גביעים של שמנת חמוצה 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל ¾ כוס סוכר 4 כפות קמח לציפוי : 2 גביעים של שמנת חמוצה 3 כפות סוכר ובנוסף : תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 סנטימטר או תבנית ריבועית בגודל 25+25 סנטימטר |
1 ) מחממים תנור ל-175 מעלות . 2 ) פורסים את העוגה המוכנה ומרפדים עם הפרוסות תבנית עגולה או ריבועית . מערבבים את כל חומרי המלית ויוצקים על הבסיס . 3 ) מכניסים את התבנית לתנור ולאפות אותה שעה . 4 ) מערבבים את חומרי הציפוי . מורחים בזהירות את הציפוי על העוגה בעודה חמה . 5 ) מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ושומרים את העוגה במקרר עד למחרת . מתאפקים ורק אז פורסים ואוכלים ... : ] טיפ : אפשר לקשט את העוגה בפטל או בתות בעונה . ואפשר לגוון גם בדרכים אחרות : אתם בכיוון של קצת חמצמצות ? נסו להוסיף למלית גרירת לימון . אתם במצב רח מתוק ? הוסיפו לציפוי ריבת תות .. בתאבון : ] |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י lee1k בתאריך 21/11/2007. |