עוגת גבינה אפויה : ] - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבסיס :
עוגה קנויה מוכנה מלבנית ( איזו שאתם מעדיפים : שוקולד או שיש או בטעם לימון או תפוז )

למלית :
½ ק"ג גבינה לבנה 5%
2 גביעים של שמנת חמוצה
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
¾ כוס סוכר
4 כפות קמח

לציפוי :
2 גביעים של שמנת חמוצה
3 כפות סוכר

ובנוסף :
תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 סנטימטר או תבנית ריבועית בגודל 25+25 סנטימטר 
1 ) מחממים תנור ל-175 מעלות .
2 ) פורסים את העוגה המוכנה ומרפדים עם הפרוסות תבנית עגולה או ריבועית . מערבבים את כל חומרי המלית ויוצקים על הבסיס .
3 ) מכניסים את התבנית לתנור ולאפות אותה שעה .
4 ) מערבבים את חומרי הציפוי . מורחים בזהירות את הציפוי על העוגה בעודה חמה .
5 ) מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ושומרים את העוגה במקרר עד למחרת . מתאפקים ורק אז פורסים ואוכלים ... : ]

טיפ :
אפשר לקשט את העוגה בפטל או בתות בעונה . ואפשר לגוון גם בדרכים אחרות : אתם בכיוון של קצת חמצמצות ? נסו להוסיף למלית גרירת לימון . אתם במצב רח מתוק ? הוסיפו לציפוי ריבת תות ..


בתאבון : ] 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י lee1k בתאריך 21/11/2007.


כניסה לאתר המתכונים