סופגניה מרוקאית (ספינג´) - | |||
---|---|---|---|
כמות: 20 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 ק"ג קמח 3 וחצי כוסות מים פושרים חצי כפית סוכר חצי כפית מלח 50 גר´ שמרים סוכר לטבילה |
1. מערבבים יחד את כל החומרים ומתפיחים במקום חמים כחצי שעה 2. מחממים שמן לטיגון עמוק בידיים רטובות עושים עיגולים עם חור באמצע ומכניסים לשמן החם עד שמזהיב 3. טובלים בסוכר |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galia בתאריך 13/09/2007. |