עוגת מוס שוקולד עם ביסקויטים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
פתי בר שוקו, נס קפה(משקה), חלב, 300 גרם שוקולד מריר, 200 גרם מרגרינה ללא מלח,
4 ביצים מופרדות, ½ כוס סוכר, שמנת מתוקה. 
1.ממיסים את השוקולד+מרגרינה, מקררים מעט ומוסיפים את החלמונים, את החלבונים מקציפים עם הסוכר ומוסיפים לתערובת השוקלד.
2. מכינים נס קפה +מעט סוכר והרבה חלב (שיהיה קר), בקערית. טובלים את הביסקויטים בנס קפה ומסדרים בתבנית.
3. שופכים את תערובת השוקולד על הביסקויטים, ומעל התערובת מסדרים עוד שכבת ביסקויטים טבולה בנס קפה.
4. מקציפים את השמנת לקצפת ללא סוכר ומורחים על שכבת הביסקויטים.
5. מכניסים ללילה למקרר, ובתאבון.


עוגה מדהימה שגוררת תמיד תגובות התפעלות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י עפר בס בתאריך 31/07/2007.


כניסה לאתר המתכונים