עוגת גבינה (אמא) - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 קופסאות גבינה 5%
1 יוגורט
3 כפות קמח תפוחי אדמה
½ כוס מים מהברז
1 כוס סוכר
2 חבילות סוכר וניל
6 ביצים
1 כפית אבקת אפיה 
לבשל סוכר, סוכר וניל, מים וקמח תפוחי אדמה עד שהסוכר ימס ולקרר.
להקציף 6 חלבונים ולהוסיף בהדרגה את התערובת.
להוסיף אבקת אפיה.
בקערה נפרדת לערבב את הגבינה, היוגורט והחלמונים.
לערבב הכל ולאפות בתבנית עגולה מספר 26 כשעה בחום 180 מעלות.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור עוד כ 20 דקות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מאיה בתאריך 23/06/2007.


כניסה לאתר המתכונים