עוגת גבינה (עידית) - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
5 ביצים 1 כוס סוכר 3 גבינה 5% או 9% 3 כפות אינסטנט פודינג 3 כפות קורנפלור תבנית עגולה 26 או 2 ארוכות |
להקציף חלבונים עם ½ כוס סוכר. לערבב את הקורנפלור + פודינג + חלמונים + ½ כוס סוכר. לערבב את כל המצרכים יחד עם הגבינה. לאפות בחום בינוני c1700 – שעה. להוציא מהתבניות רק כשהעוגה קרה מאוד. לצפות את העוגה: 1 אינסטנט פודינג וניל 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב. ניתן להקפיא את העוגה עם הקרם. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מאיה בתאריך 23/06/2007. |