עוגת גבינה (עידית) - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
5 ביצים
1 כוס סוכר
3 גבינה 5% או 9%
3 כפות אינסטנט פודינג
3 כפות קורנפלור

תבנית עגולה 26 או 2 ארוכות 
להקציף חלבונים עם ½ כוס סוכר.
לערבב את הקורנפלור + פודינג + חלמונים + ½ כוס סוכר.
לערבב את כל המצרכים יחד עם הגבינה.
לאפות בחום בינוני c1700 – שעה.
להוציא מהתבניות רק כשהעוגה קרה מאוד.

לצפות את העוגה:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב.

ניתן להקפיא את העוגה עם הקרם. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מאיה בתאריך 23/06/2007.


כניסה לאתר המתכונים