עוגת גבינה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 גבינה 9%
½ חפיסת גבינה 5%
1 כף שמנת רגילה
2 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר
4 חלמונים
4 חלבונים
½ כוס סוכר 
להקציף את החלבונים עם הסוכר.

לערבב יחד את שאר המצרכים.

לערבב יחד את המצרכים עם קצף החלבונים.

לאפות בחום של c1500 – לאחר 10 דקות להעלות ל- c2000 – לאפות 50 דקות בלי לפתוח את התנור.

לכבות ולהשאיר את העוגה כמחצית השעה. לקרר ולמרוח ציפוי.

ציפוי:

שמנת מתוקה
שארית האינסטנט
½ כוס חלב 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מאיה בתאריך 23/06/2007.


כניסה לאתר המתכונים