עוגת גבינה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
2 גבינה 9% ½ חפיסת גבינה 5% 1 כף שמנת רגילה 2 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל 1 כוס סוכר 4 חלמונים 4 חלבונים ½ כוס סוכר |
להקציף את החלבונים עם הסוכר. לערבב יחד את שאר המצרכים. לערבב יחד את המצרכים עם קצף החלבונים. לאפות בחום של c1500 – לאחר 10 דקות להעלות ל- c2000 – לאפות 50 דקות בלי לפתוח את התנור. לכבות ולהשאיר את העוגה כמחצית השעה. לקרר ולמרוח ציפוי. ציפוי: שמנת מתוקה שארית האינסטנט ½ כוס חלב |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מאיה בתאריך 23/06/2007. |