עוגת קדאיף - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 420 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
400 גר´ אטריות הדקות שיש (כמו למרק - האטריות מפסטה לא טעות) 50 גר´ מרגרינה בלי מלח 200 גר אגוזי מלך קטושים גס 3 חבילות שמנת מתוקה ½1 כוסות סוכר ½ כוס מים לסירופ 1 שקית איסטינג פודינג וניל ¼ כוס חלב. תבנית של 20 על 30 |
שוברים את האטריות בשקית המקורית שהיא עדיין סגורה בעזרת לחיצות ידיים לא לצור אבקה אלא קטעים קצרים. ומטגנים אותם עם המרגרינה בסיר רחב לצבע זהוב עמוק, אבל להיזהר לא לשרוף להוסיף את האגוזים ולטגן קלות. על הגז מחממים מים עם הסוכר,(לא להביא לרתיחה) כשהסוכר נמס מוסיפים את האטריות ומניחים להתקרר. מקציפים את השמנת עם החלב והאיסטינג לקצף נוקשה לוקחים מחצית מאטריות (יכול להיות שהאטריות התקשו אז לפורר ביד)לשטוח על תבנית, למזוג את הקצפת על האטריות ולשים את החצי השני של האטריות ולהדק. העוגה מוכנה רק אחרי 8 שעות כדי הקצף ירטבו את האטריות, לכן כדאי להכינה יום לפני. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 06/01/2007. |