עוגת גבינה אפויה קלה להכנה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לעוגה: 3 גביעי גבינת 5% 1 גביע שמנת חמוצה 3 כפות גדושות של קורנפלור 1 אבקת פודינג וניל 1 כף רום 6 חלמוני ביצה 6 חלבוני ביצה כוס סוכר לקרם: 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כוס חלב קר 1 אבקת פודינג וניל |
לעוגה: לערבב את כל החומרים המיועדים לעוגה בקערה מלבד 6 חלבוני הביצה והסוכר. להקציף 6 חלבונים + 1 כוס סוכר. לאחר ההקצפה להוסיף לקערה. לערבב את הכל בעדינות. לשמן תבנית עגולה (מס´ 26) ולשפוך את התערובת. לחמם תבנית אפיה עם מים בחום גבוה התנור למשך 5 דקות. להכניס את התבנית עם העוגה לתנור בתום ה- 5 דקות ולהמשיך את האפיה בחום גבוה לעוד 10 דקות. לאחר מכן להמשיך את האפיה בחום בינוני לעוד כשעה. הקרם: להקציף: 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כוס חלב קר 1 אבקת פודינג וניל בתום האפיה להוסיף את הקרם מלמעלה ולשמור במקרר. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י esti1976 בתאריך 22/05/2007. |