שמרים תוצרת בית/ חנה גלאם - | |||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: בינוני. זמן הכנה: 120 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
הבצק 1 קילו קמח מנופה 2 מרגרינה רכה (ז"א מחוץ למקרר כמה שעות) 1 כוס סוכר 1 שמרים קוביה / שמרית 2 ביצים שלמות + 2 חלמונים (הצהוב) 1/4 1 מים פושרים לשוקולד (המלית): 1/2 1 מרגרינה רכה 2 כפות קינמון 8 כפות קקאו 8 כפות סוכר --לערבב הכל יחד במיקסר טוב טוב-- |
אופן ההכנה: מניחה בקערה את כל המרכיבים ללא הקמח (ז"א- 2 מרגרינה+ סוכר+ ביצים+ חלמונים+ מים+ שמרים) --מערבבת טוב, טוב (במיקסר הכי טוב)-- מוסיפה את הקמח לאט, בזמן שהכל ממשיך להתערבב. --ברגע שהבצק מוכן (לא נדבק לידיים) את נותנת לו לנוח (לתפוח) מכוסה. מחלקת לארבעה חלקים שווים, כל חלק מרדדת וצורת ריבוע/ מלבן ומורחת עליו חלק מהמלית (זהירות שישאר לכל הארבעה) מגלגלת לרולדה מניחה בתבנית גדולה של תנור אחד ליד השני ואופה בחום של 160/170 מעלות בהצלחה! |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galit בתאריך 05/08/2007. |