עוגת פרורים ממולאת גבינה ושמנת - | |||
---|---|---|---|
כמות: 16 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 45 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לבצק: 2 כוסות קמח תופח 2 חלמונים 200 גרם חמאה רכה ½ כוס סוכר 1 כף קליפת לימון מגוררת למלית: 500 גרם גבינה לבנה 9% ¾ כוס סוכר 2 גביעי שמנת חמוצה של פעם 1 כף קליפת לימון מגורדת 2 מיכלים שמנת מתוקה 3 כפות סוכר |
מערבבים את חומרי הבצק, מחלקים את הבצק ל-2 ואופים בשתי תבניות נפרדות עד להזהבת הבצק. מערבבים את הגבינה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה וקליפת הלימון. מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות הסוכר ומקפלים לתערובת הגבינה. שמים על הבצק. מפוררים את בצק מספר 2 וזורים על העוגה. מקררים את העוגה במקרר. בתאבון |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י לילך סונגו בתאריך 24/04/2007. |