עוגת שוקו שוקו - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 כוס קמח רגיל,
1 כוס סוכר,
1/2 כוס שוקולית,
1/2 כוס קקאו,
3/4 כוס שמן,
5 ביצים,
2 אבקת אפיה,
1/2 קצפת ריץ´, 
מערבבים את כל החומרים היבשים יחדיו, ולאחר מכן את כל החומרים הנוזליים ומערבבים ביחד.
יש לאפות בחום של 180 מעלות 35-40 דקות. לא יותר!

סירופ לעוגה: להמיס חבילת שוקולד מריר עם 2 כפות מים, ולאחר שהתקרר יש להוסיף את חצי חבילת קצפת הריץ´ שנותרה, ולמרוח על העוגה לאחר שהתקררה.

טיפ!לאוהבי עוגות שוקולד מרירות ניתן להוסיף מעט קקאו על חשבון השוקולית. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י hila82 בתאריך 17/03/2007.


כניסה לאתר המתכונים