פודינג אורז - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  6  מנות.        כשרות:  לא ידועה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
6 כוסות חלב
1 כוס סוכר
1/2 כוס אורז
1 כף עמילן תירס
3 כפיות תמצית רום
קנמון / שבבי שקדים (לא חובה) 
לרחוץ היטב את האורז. להביא 3 כוסות חלב לרתיחה ולהכניס פנימה את האורז. כשהאורז רך לסנן את החלב. להכניס שוב לסיר 3 כוסות חלב עם האורז המוכן ולבשל שנית עד רתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. להוריד את האש ולהוסיף את הסוכר ותוך כדי הבחישה לפזר פנימה את עמילן התירס. להוריד מהאש ולהוסיף את תמצית הרום. להוריד מהאש, לשפוך לתוך תבנית זכוכית (או קערה זכוכית). לפזר מלמעלה קינמון ושבבי שקדים. לקרר. הכי טעים לאכול קר. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אלינוער בתאריך 02/10/2007.


כניסה לאתר המתכונים