עוגת סולת קלה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 10 מנות. כשרות: לא ידועה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 50 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
2 כוסות קמח תופח 6 ביצים מופרדות 1.5 כוסות סוכר 1.5 כוסות חמאה רכה עד נמסה 1 תפוז מגורר 1 כוס סולת 1 כוס מיץ תפוזים חצי כוס שבבי שקדים סירופ - לא חובה 2 כוסות סוכר 1 כוס מים 3-4 כפות יין אדום מתוק |
להקציף החלבונים לקצף נוקשה תוך הוספת 1 כוס סוכר. להקציף החלמונים + הסוכר + חמאה. להוסיף את קליפת התפוז המגורר ואת שאר החומרים. להכניס פנימה את קצף החלבונים ולהכניס לתבנית פיירקס מרובעת או 2 תבניות חד פעמיות של אינגליש קייק. לפזר מלמעלה את שבבי השקדים ולאפות בחום בינוני בין 30 - 40 דקות (תלוי בתנור). אפשר לאכול את העוגה ככה או לשפוך עליה את הסירופ. להכנת הסירופ: - להרתיח סוכר _ מים עד שהסוכר נמס לגמרי. להוריד מהאש ולהוסיף תוך בחישה את היין. בתיאבון. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אלינוער בתאריך 02/10/2007. |